Denna torsdag började mysteriskt!
Det började med att jag vaknade vid halv 10 tiden med Bailey brevid mig och jag går då ner för att dricka mitt morgon kaffe.
När jag går ner för trappan så ser jag att det ligger något mörkt i hallen och det första jag tänkte på är att det är M´s strumpor. Jag går nämre för att plocka upp "strumporna" men ser då att det är SH*T!!!
Bailey bajsar ALDRIG inomhus så det kom som en chock!! Jag går då till köket för att hämta papper och ser då att bakdörren är öppen. PANIK!!! Och låt mig säga såhär, det såg verkligen inte ut som Bailey-sh*t precis.
Jag ringer då till M i förtvivlan och han ber mig att låsa in mig och Bailey på rummet. M åker då alltså ifrån sitt jobb hem för att se till så att något eller någon inte är i huset och lagt en kabel. Dramatsikt? I KNOW!
M kommer hem och vi börjar utredningen...
 
Misstänkta
1. Ms BAILEY: Hon är den enda som lägger en kabel utan att plocka upp efter sig. Det ligger i hennes natur.
2. VILT DJUR: Eftersom att Bailey är rumsren och har ALDRIG någonsin potty inomhus och att dörren var öppen. PLUS att detta fynd var 3 gånger så mycket än vad lilla Ms B brukar lägga. 
3. EN GALEN GRANNE: We know one.
4. NÅGON UTAV MIG ELLER M HAR GÅTT I SÖMNEN: Helt uteslutet.
 
Till slut kom vi fram att det är vår lilla princess B som har fått en blackout och måste tro att det är helt OK att göra på detta viset. Eftersom att hon reagerade inte på några annorlunda lukter i huset som hon borde ha gjort ifall en främmande varelse besökt vårt hem. Hon överröste även mig och M när vi frågde henne om hon hade gjort det. She knows how to melt our hearts that little sh*t monster!! 
 
Just nu håller jag på och packar inför vår semester imorgon då vi åker till Utah!!!
Jag packar inte bara min egna väska utan även de resterande två i vår lilla familj eftersom att de tyckte det var så mycket härligare att sova! Men dom är ju så söta och jag älskar dom så mycket så jag kan ju inte säga nej...
 
 
LOVE <3
 
 
 
 
 

2 kommentarer

Petra din bästa vän

07 Aug 2015 16:16

Jag tror starkt på att de va du som gick i sömnen :D älskar dig mest min finaste vän !

Mormor

18 Aug 2015 19:34

Mystiskt, men spännande!

Kommentera

Publiceras ej