Det har varit full fart dom här dagarna i Utah, och vi har hunnit med att göra så mycket coola grejer. Park City är så vackert med all natur och bergen! Jag har verkligen blivit förälskad i denna staden.
 
Lördag 8/8:

Vi började dagen med att besöka den olympiska parken. Vi kollade på en show som kallas The Flying Aces och var så coolt! Park City är en stad full med idtrotts män och kvinnor, både på amtörs nivå och "olympianer".
Efter uppvisningen åkte vi till Deer Valley Resort och vi passerade hundratals cyklister som tränade inför Söndagens stora tävling här i Park City. Uppe på toppen utav Deer Valley var det en sån sjukt vacker utsikt över bergen! Det blåste dock alldeles för mycket så vi återvände ner till staden. På kvällen besökte vi en känd whiskey bar som heter High West Saloon, där provade vi olika lokala whiskeys. 
 
The Flying Aces
Deer Valley
Whiskey provning at High West Saloon
 
 
Söndag 9/8:

Vi åkte till Sundance för hiking i bergen och besökte Stewart Falls. Det tog cirka 1 timme att promenera och vi hade alla 3 hundarna med oss. Efter the hiking åkte vi hem för en powernap och sedan åt vi middag på en Asiatisk resturang. Vi har ganska trötta efter en dag i bergen så det blev en ganska tidig kväll. 
 
Stewart Falls
 
Måndag 10/8:

Jag och M åkte till Stein Erikson Resort för att prova på mountain biking. Vi har aldrig gjort det förut och det var verkligen svårt! Helt sjukt att folk gör detta varje dag och uppe i bergen! Efter några timmars biking så åkte vi hem och tog med hundarna till en hundpark så att dom leka av sig. 
 
M under vår biking tur
 
Tisdag - Torsdag kommer upp senare under dagen för att nu ska jag iväg och åka fyrhjuling!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

2 kommentarer

Mormor

18 Aug 2015 19:30

Vilka fina uppsatser Du skriver <3 ! Och vilka upplevelser Du visar och beskriver! Kramar till M som låter Dig få uppleva allt detta!

Mormor

18 Aug 2015 19:40

Tack för att vi får dela allt fint med er!

Kommentera

Publiceras ej