Hej mina kära läsare.
Idag fick jag en sovmorgon a la deluxe! M vaknade som vanligt vid 5 tiden och tog Bailey på en morgon promenad. Som hundägare är det lyx! Jag vakande vid ca 10 tiden då vår städerska skulle komma vid 12. Vi har en städerska som kommer en gång i veckan och det är verkligen så underbart! Eftersom att jag pluggar stenhårt måndag-torsdag och M jobbar stenhårt måndag-fredag, så känns det skönt att inte behöva tänka på dammning, dammsugande osv. Det kanske låter onödigt för många men....vi bråkar väldigt sällan om städning!!! :) SO WORTH IT!
 
Iaf....idag så började min matte lektion 6.30 och jag får verkligen panik! Min lärare pratar sååå fort, hon skrivre på ett sätt som går knappt att läsa och jag HATAR matte!! Allt detta gör så att det känns som att A i betyg ligger väldigt långt bort. Min lärare är verkligen hur underbar som helst och klasskamraterna detsamma. De är bara det att jag tror att jag sätter alldeles för höga krav på mig själv. Jag vill kunna veta ALLT efter bara en lektion, jag vill kunna klara alla matte uppgifter utan att fråga om hjälp, och jag vill få ett A!!! Jag saknar en person i min klass som jag hade förra terminen. Det är en tjej från Domenikanska Republiken som jag även studerar engelska tillsamans med och hon hjälpe alltid mig med matten och jag hjälpte henne med engelskan. Vi var verkligen som ett team!!
Hon är alldeles för bra i matte och är ett steg före mig denna termin :(
 
Nog om matte tycker jag.....
Har ni i Sverige hört om att vi antagligen kommer få en hurricane over here soon?
Orkanen Erika sägs slå till här på söndag och folk är som galna i Florida. 
Det är ett stort samtalsämnet just nu, både i skolan och på media. Imorgon ska iaf jag och M åka och inhandla mat, filmer, ficklampor osv. så att vi kan överleva Erika ifall hon slår till i Florida.
 
Nu känner jag att det är dags att gå till sängs. Skriver mer imorgon! 
XOXO